ASICS Stripe igång snäva Svart Byxor

  • 2304 antal i lager

Vänligen välj:

SEK304

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
ASICS Stripe igång snäva Svart Byxor
ASICS Stripe igång snäva Svart Byxor
ASICS Stripe igång snäva Svart Byxor

Ventilerad mesh infogar, Motiondry tyger och en djärv design estetiska kombinera i den Asics Stripe kör snäva att leverera en utmärkt bekväma, lätta pjäs som håller bäraren sval, torr och fokuserade.

Den Asics Stripe kör snäva funktionella tyg blandning fungerar i samförstånd med MotionDry-teknik för att transportera fukt från huden och plaggets yta, där det avdunstar. Detta garanterar att du förblir sval och torr, och att plaggets vikt hålls till ett minimum. En hårdare, mer ergonomisk passform aggrandises den T-shirts fukt fuktspridande förmåga, gör det möjligt att aktivera snabbare och med större effektivitet. Den T-shirts fukt fuktspridande förmåga förbättra din prestation genom att hålla din kropp på de optimala förhållandena för utbildning, oavsett tid på året. Ytterligare ventilerade nätisättningar att luften helt genomsyra den snäva interiör, främja en svalare, torrare och alldeles mer trivsam miljö.

Även om inte en komprimering pjäs, gör den Asics Stripe kör snäva höga elastan innehåll plagget att följa tätt bärarens ben, erbjuder en grad av muskulös stöd i processen. Reflekterande komponenter bevara bärarens synbarhet i dåligt ljus, medan Asics' stripe design är klar plagget i en fet, slående estetik.