ASICS Essentials igång snäva Svart Byxor

  • 2220 antal i lager

Vänligen välj:

SEK294

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
ASICS Essentials igång snäva Svart Byxor
ASICS Essentials igång snäva Svart Byxor
ASICS Essentials igång snäva Svart Byxor

De nya high-prestationshöjande, hastighet-Asics Sprinter mäns kör shorts ger bäraren med ökad aerodynamik och komfort. Löpning har aldrig känts så smidig, oavsett vilket avstånd som du kör i din nya Asics Sprinter kör Shorts.

Den Asics Essentials kör snäva funktionella tyg blandning fungerar i samförstånd med MotionDry teknik att wick bort fukt från huden och plaggets yta där det avdunstar. Detta garanterar att du förblir sval och torr, och att plaggets vikt hålls till ett minimum. En Tights' hud-tight ergonomisk passform aggrandises sin fukt fuktspridande förmåga, aktivera MotionDry fibrerna att aktivera snabbare och med större effektivitet. Ergonomisk passform även rymmer din full rörelseomfång, vilket ger större komfort och frihet.

Essentials tights har även nätpaneler för extra ventilation, vilket resulterar i en mer bekväm inre klimat för bäraren. Vristen dragkedja ger mångsidighet genom att hjälpa bäraren pålagt tights med större lätthet, tillsammans med fördubbling som ett alternativ för ventilation. En ”osynlig” bakre blixtlås ger säker lagring för små värdefulla föremål. Plaggets komfort förbättras genom tillsats av Flatlocksömmar, som minimerar friktionen mellan sömmarna och din hud för att förhindra skav. En elastisk dragsko i midjan ger en anpassningsbar passform så att du kan få den perfekta passformen från dina plagg. Tights är perfekta som ett yttre lager eller som ett isolerande skikt under ett skal.